Over ALS

Wie zijn we ?

All Logistics Services (ALS) is een transport- en leveringsbedrijf. We zijn een bedrijf ten dienste van andere bedrijven. We organiseren “beheer pools” en zorgen voor uw logistiek door oplossingsgericht te werken. Dit doen we steeds met instemming van onze klanten en tegen competitieve tarieven.

Ons team luistert naar u en bestudeert, samen met u, uw projecten.

Eric tordeur

Éric TORDEUR

Algemeen Directeur

Valerie Vanderstukken

Valérie VANDERSTUKKEN

Partner – Directeur PZ & Administratie

All Logistics Services

U kan rekenen op onze betrouwbaarheid

(+) Dienstverlening verbintenis en proactiviteit
U geniet van een stabiel, ervaren en regelmatig opgeleid team en beproefde methodes. We zijn betrokken bij de opstart van certificatiediensten van onze klanten en we maken van onze kwaliteitsaanpak een strategische hefboom.

chauffeur fiable
Onze job, uw tevredenheid

Er is steeds een oplossing

(+) Transparantie en pragmatisme

ALS is een onafhankelijk bedrijf, op mensenmaat, dat haar betrokkenheid bij zowel kleine als grote klanten koestert. U krijgt dagelijks snel antwoord op al uw vragen. Een ultrakort beslissingskanaal en een stevig en flexibel bedrijf zijn de krachten die uw hervormingen begeleiden.

a
All Logistics Services

Uw bijzondere kenmerken gaan we niet uit de weg

(+) Multi-competenties en uitwisseling van ervaringen

Atypische producten, variabele rotatieperiodes, ingewikkelde behandelingen: we kunnen uw uitdagingen aan. Onze teams hebben een organisatorische aanpak waardoor ze de handelingen en processen volgens uw stromen kunnen aanpassen, en elk soort informatiesysteem kunnen gebruiken.

Onze job, uw tevredenheid

We engageren ons aan uw zijde

(+) Projectbeheer, aanbevelingen, deskundigen

Van het algemeen bestuur tot de operationele teams maken we uw uitdagingen, beperkingen en onzekerheden tot de onze en stellen we optimaliseringssuggesties aan u voor. Toegewijd aan uw imago en producten werken onze teams synergetisch samen met uw medewerkers.

a
Hebt u vragen? Aarzel niet om ons contactformulier te gebruiken