Onze job :
uw tevredenheid !
Meer weten All Logistics Services is uw logistieke partner die op uiterst
/succesvolle wijze aan al uw noden tegemoet komt
Onze logistieke oplossingen
maken uw leven eenvoudiger!
Meer weten All Logistics Services een responsief team dat ter
beschikking staat voor uw projecten
Uw logistieke e-commerce oplossing

Bedrijfsklare,
logistieke oplossingen

ALS heeft diensten op maat ontwikkeld voor grootwinkelbedrijven uit de voedseldistributie om hun geleverde hoeveelheden te verhogen en hun tijdsvensters uit te breiden.

MEER WETEN
alS be
Het inzetten van chauffeurs

Goed opgeleide
en meertalige chauffeurs

Een service om uw teams te versterken of om te gaan met een toestroom van leveringen, terwijl u de juiste prijs betaalt, als uw behoefte alleen in chauffeurs wordt vertaald en niet in voertuigen.

MEER WETEN
Verhuispool

Professionele en
particuliere verhuizingen

Of u nu te maken hebt met een professionele of particuliere verhuizing, onze verhuizers beschikken over alle mogelijke oplossingen om dit aangenaam te laten verlopen.

MEER WETEN
Bedrijfsklare,
logistieke oplossingen

Kwaliteit eerst in onze logistieke oplossingen

Bij All Logistics Services vormt kwaliteitsaanpak een essentieel onderdeel van haar strategie. Daardoor kunnen samenhang en prestatie van onze logistieke praktijken zich ontwikkelen en wordt er een voortdurende verbeteringsdynamiek gecreëerd.

Meer weten
logistique qualité
Uw logistieke partner

Begeleiding van ontwerp tot optimalisatie

Naargelang uw bedrijfssector, producten en stromen zal ALS samen met u een organisatie en processen ontwikkelen die snelheid en betrouwbaarheid van voorgestelde logistieke operaties garanderen.

Meer weten
a
Logistieke oplossingen binnen handbereik

Competenties en opleiding

ALS vertrouwt op medewerkers die alle processen beheersen. Omkaderd door ervaren managers kunnen ze zowel individueel als in teamverband hoogwaardige, logistieke diensten garanderen.

Meer weten
equipe logistique
Bedrijfsklare, logistieke oplossingen

All Logistics Services, deskundigen naast u.

logistique

Onze job,
uw tevredenheid !

Flexibiliteit

Het lossen, sorteren, organiseren, nakijken, etiketteren, inventariseren en opslaan van uw producten via onze teams en ons systeem maken deel uit van onze knowhow. Voor al uw noden, en dit zowel over een lange periode of op ad-hoc basis (werken, magazijnveranderingen), stellen wij onze expertise, onze knowhow en onze flexibiliteit te uwer beschikking om u te ontlasten en de meest geschikte oplossing te vinden.

Tweetalige chauffeurs die uw structuur kennen

Zodra uw producten in ons magazijn zijn opgeslagen en na ontvangst van uw bestellingen, zullen de teams de verzendingen via pallet of pakje klaarmaken. De paletten worden vervolgens verpakt, gefilmd, geëtiketteerd en zijn dan verzendingsklaar voor alle bestemmingen.

Controle van uw transportkosten

Onze knowhow geldt ook voor bijkomende diensten zoals het rechtstreeks herverpakken van producten bij uw klanten, en zelfs omgekeerde logistiek, door een kwaliteitsexpertise (diagnose) van teruggezonden producten (verkeerde bestelling, weigering tot levering, schade enz.)

Een vereenvoudigde administratie

Naargelang uw behoeften kunnen we een gepast expres-voertuig huren om zo snel mogelijk te leveren. Zonder overlading en zonder omweg leveren onze partners zowel in heel de Benelux als in Europa. Naargelang uw behoeften kunnen we enkele keren per dag en per week een systeem van regelmatige pendeldiensten opzetten om tot ons logistieke magazijn te komen.